Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhja e Këshillit Bashkiak

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se më datë 16 Korrik, ora 17:00, zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak, në ambientet e sallës së mbledhjeve të Këshillit.

Ju informojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe jeni të lutur të merrni pjesë.

 

Facebook
Facebook