Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ftesë

Në serinë e tryezave ndërgjegjësuese të organizuara prej Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, PNUD dhe Ambasadës Suedeze, për njohjen dhe zbatimin e legjislacionit shqiptar parë nga këndvështrimi gjinor, ju ftojmë të merrni pjesë në takimin me temë “ Të drejtat ekonomike, pronësore dhe familjare të grave në legjislacionin shqiptar”.
Data: 9 Qershor, ora 09:30-16:30, pranë ambienteve të “Pallatit të Kulturës” Roskovec, ftojmë të gjitha gratë dhe vajzat e grupeve të ndryshme të interesit të bëhen pjesë.

Facebook
Facebook