Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Barazia gjinore dhe kundër dhunës në familje

Ditën e mërkurë, më datë 21.12.2016, në ambientet e Pallatit të Kulturës do të organizohet takimi me temë “Barazia gjinore dhe kundra dhunës në familje”. Gjatë nënshkrimit të dokumentacionit përkatës do të krijohen edhe mekanizma vulnerabël të cilat do të punojnë për mbarëvajtjen e këtij proçesi . Ky takim do të orgnizohet në bashkëpunim me USAIDPNUD.
Le të punojmë të gjithë sëbashku për të përmirësuar të ardhmen e fëmijëve tanë, për një të ardhme pa dhunë.

Facebook
Facebook