Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

1 Maji

Më datë 1 Maj 2017, nga ora 9:00- 13:00 pranë Liqenit të Kurjanit do të organizohet për herë të parë pas shumë vitesh kjo festë e bukur. Bashkia Roskovec ju fton të gjithëve të ripërtërijmë këtë traditë të bukur. Nën kujdesin e veçantë të Kryetares së bashkisë znj.Majlinda BUFI, janë marrë masa që të ketë një panair të prodhimeve agro- blektorale, artizanale, volejboll, tërheqje litari , lojra zbavitëse për fëmijë etj. Gjithashtu gjatë ditës nuk do të mungojë muzika dhe atmosfera festive.
Ejani të festojmë së bashku.

Facebook
Facebook