Ditën e enjte, më datë 6 korrik 2017 ora- 11:30, pranë ambienteve të Pallatit të Kulturës, do të organizohet një takim prezantues rreth krijimit të Qendrës Komunitare, Social. 
Një bashkëpunim midis bashkisë Roskovec ,Youth Act dhe IADSA
Ftojmë çdo të ri i cili do të ketë një informacion të mëtejshëm rreth çështjeve sociale si dhe problematikat e komunitetit në të cilin jetojmë!

Ju mirëpresim!

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).