Njoftim për mbledhje!

Ju njoftojmë se ditën e martë , datë 21. 11. 2017 ora 15:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e Komisionit Ekonomik dhe  Buxhetit.

Ju ftojmë të merrni pjesë!

#Informohu!

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).