Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Njoftim për dëgjesë publike banorëve të komunitetit të Roskovecit dhe të gjithë palëve të interesuara

Në bazë të ligiit Nr. 146/2014 “Për njoftimin dhe konsultimin publik”, ligji Nr 139/2015 datë 17.12.2015 “Për Vetëqeverisjen Vendore” neni 18, të Rregullores së Keshillit Bashkiak për konsultimet publike,
Bashkia Roskovec ju njofton sipas grafikut të mëpshtëm do të realizohet kalendari i dëgjesave publike në të gjithë Njësitë Administrative për

Hartimin e “Buxhetit për vitin 2024”
Hartimin e “Paketes Fiskale për vitin 2024”
Për “Projekt-Buxhetin Afatmesëm 2024-2026”
Ftojmë të gjithë banorët në territorin e bashkisë, për të diskutuar shqetësimet dhe kërkesat e tyre.

Kliko linkun per “MIRATIMIN E PAKETËS FISKALE PËR VITIN 2024”

Kliko linkun per “MIRATIMIN E DOKUMENTIT TË PARË TË PBA 2024-2026”

Shkarko

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x