Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhja e Këshillit Bashkiak,muaji Korrik

Në mbështetje të ligjit Nr.139/2015”Për Vetëqeverisjen Vendore”,Neni 17,53 i tij, u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkiak për muajin Korrik me rend dite si më poshtë :
✅1. Miratimi i rendit të ditës së mbledhjes.
✅2.Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së muajit Maj dhe Qershor 2021 të Këshillit Bashkiak.
✅3. Për dhënien e Ndihmës Ekonomike nga fondi i kushtëzuar deri në 6% për periudhën 1-30 Qershor 2021.
✅4.Për miratimin e fushatës së partneritetit të Këshillit të Bashkisë me qytetarët.
✅5. Për shfuqizimin e Vendimit të Këshillit të Komunës Kurjan Nr.3 datë 24.01.2012.
✅6.Për dhënien e titullit “ Qytetar nderi”.
✅7.Për miratimin e modelit të certifikatës për dhënien e titullit
“Qytetar Nderi”.
✅8. Diskutime dhe komente të qytetarëve.
[lsvr_gallery images=”13391,13392,13393,13394″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x