Pranë Pallatit të Kulturës, sot u zhvillua takimi i dytë me antarët e komisioneve të ngritura për numërimin e votave për çmimin “ Njeriu i Vitit 2017”.
Gjatë këtij takim u diskutua rreth proçesit të votimit deri më tani dhe atij të numërimit të votave.
Antarët vendosën me konsensus që numërimi i votave të filloj ditën e premte, më datë 15 Dhjetor, ora 13:00.
Ka akoma kohë për të gjitha ata të cilët nuk e kanë shprehur mendimin e tyre.
Mos harroni! Opinioni juaj ka vlerë për ne.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).