Që nga dita e fillimit të punës tonë si Bashki e Madhe, nuk është larguar asnjëherë vëmendja për shtimin e hapsirave të gjelbëruara dhe shplodhëse. 🌳🌷🌳
Puntorët e bashkisë janë duke punuar për lulishten më të re në Roskovec pranë Spitalit.✔️
Për një ambient relaksues dhe të gjelbëruar.🌳🌻

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).