Të nderuar qytetarë,

Ditën e mërkurë , më datë 20.11.2019, pranë “Pallatit të Kulturës” Roskovec , në orën 14:00, do të zhvillohet dëgjesa publike, në kuadër të miratimit të variantit të ndryshimit të projektit “Për rikualifikim urban dhe zhvillimin e bllokut nr. 2 qendra e qytetit Roskovec”, “Ndërtim Memoriali”.

Ju ftojmë të bëheni pjesë e kësaj dëgjese duke garantuar një proces transparent dhe gjithëpërfshirës!

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).