Me pjesëmarrjen e këngëtarëve Kozma DUSHI dhe Francesk RADI, Bashkia Roskovec nën kujdesin e veçantë të kryetares zj. Majlinda BUFI organizon më datë 28 tetor 2016 ora 10.oo, në kishën 700 vjeçare të Shën Kollit në Kurjan, FESTËN E ULLIRIT.
Në këtë festë do të ketë koncert nga këngëtarë të njohur, pjesëmarrje nga grupet e njësive administrative, panair bujqesor-blegtoral, mbjellje simbolike e ullirit etj.
Ftojmë të gjithë bashkëqytetarët të marrin pjesë në këtë festë popullore që zhvillohet për herë të parë në Bashkinë e Roskovecit dhe që do të kthehet në traditë të përvitshme.
BASHKËQYTETARË
Në koncert marrin pjesë këngëtarë të njohur si Kozma Dushi dhe Francesk Radi, grupet popullore nga zona jonë dhe surpriza të tjera.
Ejani të festojmë së bashku.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).