Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

DETYRA DHE OBJEKTIVA

– Analiza e Qendrës Shëndetësore Kuman –
Analiza e Performancës së Qendrës Shëndetësore Kuman për vitin 2015 dhe planifikimi i objektivave dhe aktiviteteve për vitin 2016 u mbështetet nga projekti “Shëndet për të Gjithë (HAP),i financuar nga Agjensia Zviceriane për Zhvillim dhe Kooperim(SDC)
Në këtë takim morën pjesë: Përfaqsues të komunitetit dhe shoqerisë civile; përfaqsues të pushtetit vendor, Nënkryetari i Bashkisë Roskovec Z.Afrim Plaka, Drejtuesi i Njësisë Administrative Kuman Z.Riza Dyle, këshilltarë bashkiak; kryetarë fshatrash të Njësisë Administrative Kuman; drejtues të Qendrave Shëndetësore Roskovec, Kurjan, Strum; Drejtues Shkollash.
Në këtë takim Drejtoresha e Q.Sh. Kuman Znj. Blerina Buzi prezantoi arritjet dhe sfidat në zbatimin e aktiviteteve dhe planifikimin për vitin 2016.
Drejtoresha arriti të menaxhonte jo vetëm prezantimin e saj por njëkohësisht të sqaronte përfaqsuesit e komunitetit në lidhje me pyetjet që ata kishin.

Fotot që shoqërojnë këtë aktivitet.
[lsvr_gallery images=”1349,1350,1351″ items_per_row=”3″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x