Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ÇDO FËMIJË ROM NË PARASHKOLLOR

Kjo ishte tema që u trajtua nga Observatori per të Drejtat e Fëmijëve në një takim që u zhvillua në Pallatin e Kulturës Roskovec. Qëllimi i këtij takimi ishte të mbledhë bashkë autoritetet lokale, ofruesit e shërbimeve dhe përfaqësues të komunitetit rom për të diskutuuar mbi hartimin e një strategjie lokale në shërbim të kësaj kategorie.
Në këtë takim mori pjesë dhe foli edhe zëvendëskryetari i Bashkisë z. Jorgo Begaj.
 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x