Gëzuar Krishtlindjen!
Urojmë të gjithë besimtarët e krishterë : Gëzuar festën e Krishtlindjes!
Sjelltë kjo ditë mirësi, gëzim, shpresë, besim dhe forcë për të gjithë ju .
Zoti bekoftë familjet tuaja të shtrenjta!🙏

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).