Pas ndërtimit të trotuarit dhe ndriçimit, vazhduam me asfaltimin, në rrugën “Ish reparti ushtarak”. Puntorët janë drejt përfundimit të asfaltimit pavarësisht temperaturave të larta.
Kemi ruajtur të njëjtin standard të përdorur edhe në rrugët kryesore të qytetit.

#urbanizim_i_garantuar

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).