Tashmë është drejt përfundimit asfaltimi në lagjen “Ish- SMT-ja”, Roskovec.✅
Një projekt i plotë më ndriçim, trotuare, hapësira të gjelbëruar dhe asfaltim.
Ky investim ashtu si dhe çdo investim tjetër i bërë nga Bashkia Roskovec, jo vetëm që përmirëson jetesën e qytetarëve në këtë lagje por rrit dhe vlerën e pronave të tyre.
#egjithëvëmendjapërju
#BashkiaRoskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).