Në rrugën “Qazim Hoxha”, ku po punohet për rregullimin e lulishtes. Punë në vazhdimësi dhe shumë të tjera na presin.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).