I. Sektori I Auditit të Brendshëm

Përgjegjës Sektori: Gëzim Habili
Email: gezim.habili@bashkiaroskovec.gov.al

II. Sektori I Zbatueshmërisë së Investimeve

Përgjegjës Sektori: Arben Dukaj
Email: arben.dukaj@bashkiaroskovec.gov.al
CV: Kliko Këtu

III. Sektori I Shërbimit të Mbrojtjes nga Zjarri dhe Shpetimi

Shef Shërbimi: Eltjon Hyska
Email: eltjon.hyska@bashkiaroskovec.gov.al

hacklink al hack forum crack forum php shell indir siber güvenlik blog deneme bonusu