Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Njoftim për përfituesit e Ndihmës Ekonomike

Njoftojmë të gjitha familjet përfituese të Ndihmës Ekonomike, personat që trajtohen me pagesë Paaftësie si dhe kujdestarët e tyre se : Brenda muajit Janar 2018 paraqituni pranë Raiffeisen Bank për të hapur numër llogarie pasi pagesat do të kalojnë në bankë.
Numrat e llogarisë duhet të sillen pranë zyrës së Ndihmës Ekonomike, pranë bashkisë Roskovec.
Ju faleminderit për mirëkuptimin!

Facebook
Facebook