Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjesat Publike për Paketën Fiskale për vitin 2018

Njoftohen të gjithë qytetarët e bashkisë Roskovec se nesër do të zhvillohen dëgjesat dhe konsultimet publike për prezantimin e planit të investimeve dhe të paketës fiskale të bashkisë Roskovec, për vitin 2018.
Lutemi për pjesëmarrjen tuaj!
Bashkia Roskovec , ka detyrimin të marrë në konsideratë idetë dhe mendimet tuaja për zhvillimin e qytetit tonë.
Ju falenderojmë për bashkëpunimin!Capture

Facebook
Facebook