Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjesa Publike “Plani i Përgjithshëm Vendor Roskovec”

Njoftojmë të gjithë qytetarët se në kuadër të Planit të Përgjithshëm Vendor Roskovec, do të organizohet dëgjesa publike në Roskovec.
Ju mirëpresim ditën e martë, më datë 18.12.2018, pranë Pallatit të Kulturës Roskovec, ora 14:00.
Eja dhe Ti!
Bëhuni pjesë e vendimarrjes!

Shkarko

ëhje

Facebook
Facebook