Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Zhaku Metushi “Fruit Company”

Biznes: Zhaku Metushi “ Fruit Company”

Adresa : Suk 1, Njësia Administrative Strum, Bashkia Roskovec

Kontakt :  Zhaku Metushi  0693817393

Produkti që tregton : Zhaku Metushi “Fruit Company” prodhon, importon dhe eksporton fruta&perime në të gjitha Ballkanin dhe Bashkimin Evropian. Zotëron një sipërfaqe prodhimi për fruta dhe përime: Domate, kastraveca, speca, lule-lakër, portokall etj. Të gjitha produkte të kontrolluara  sipas standartit evropian.

Eksperienca në treg : Që nga viti 2016

 

Facebook
Facebook