Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: ujë i pijshëm

PROJEKTI I UJIT TE PIJSHEM

Ditën e djeshme, më datë 28.12.2016, u zhvillua një “Dëgjesë Publike” mbi projektet e ujësjellsit në Marinëz. Nën drejtimin e kryetares së Bashkisë znj. Majlinda BUFI u bë prezantimi i 3 (tre) projekteve për ujin e pijshëm me të cilin do të furnizohet fshati i Marinzës dhe Jagodinës.
Në këtë takim ishin prezent përfaqësues nga Kompania Bankers Pertoleum, drejtori i Ujësjellës Kanalizime Roskovec (UKR) z.Admirand Stani, administratori i Njësisë Administrative Kuman z. Dritan Shahu , përfaqësues të Bashkisë Roskovec dhe kryetari i fshatit Marinëz.
Diskutime dhe sugjerime të shumta u dhanë rreth tre projekteve dhe u vendos për një projekt përfundimtar i cili do të vihet në zbatim së shpejti.

[lsvr_gallery images=”3986,3987,3988,3989,3990,3991,3992″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

UJE 24 ORE NE JAGODINE

Të harruar dhe të brakstisur për vite me rradhë kanë qënë banorët e Jagodinës. Të lënë në harresë nga qeverisjet e mëparshme për të siguruar ujin e pijshëm, burimin kryesor të jetesës, bashkia Roskovec ka nisur nga puna për zëvendësimiun e linjave të reja dhe vendosjen e kasetave dhe matësave të rinj.
Pas këtij investimi banorët e Jagodinës do të kenë 24 orë ujë pa ndërprerje duke i dhënë fund kështu vuajtjeve të tyre në kërkim të ujit.
[lsvr_gallery images=”3840,3841,3842,3843″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook