Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: shtabi i emergjencave

SHTABI EMERGJENCAVE NË VEPRIM

Sot ditën e hënë u mblodh shtabi i emergjencave civile në nivel bashkie. Në këtë shtab marrin pjesë drejtorë nga stafi i bashkisë, administratorët e njësive administrative, drejtuesi i Postës së Policisë së shtetit, si dhe drejtuesit e qendrave shëndetësore.
Mbledhjen e parë e hapi zëvendëskryetari i bashkisë Isa Hoxha i cili i njohu të pranishmit me situatën sizmologjike pas tërmeteve që kanë rënë kohët e fundit në rajonet jugore të vendit. Disa nga pjesëmarrësit bënë pyetje e ngritën disa probleme konkrete.
Blerina Buzi, drejtore e Qendrës shëndetësore Kuman prezantoi një material të ilustruar me foto për masat paraprake që mund të marrin banorët në raste të tërmeteve. Edhe për këtë material pati diskutime.

Facebook
Facebook