Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: rruget e brendshme

INVESTOHET NE RRUGET E BRENDSHME

Pas shumë dekadave të lëna pas dore, pa investime , duke u kthyer në një problem jetik për qytetarët, kanë vazhduar punimet të rrugët e brendshme të qytetit. Jo vetëm rrugët kryesore por tashmë Bashkia Roskovec po investon për herë të parë në përmirësimin e infrastrukturës rrugore në lagje. Punimet kanë filluar në rrugët “Refat Çepele” dhe “Jonus Çepele”. Rrugët e brendshme të qytetit, sistemimi dhe riorganizmi i hapsirave publike do t’i japë një tjetër fizionomi lagjeve dhe gjithë qytetit.
[lsvr_gallery images=”3589,3590,3591,3592,3593,3594″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook