Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: rreth rrotullimi

RRETH RROTULLIMI ROSKOVEC

Vazhdojnë punimet për rreth rrotullimin në Roskovec. Këto ditë është punuar për ndërtimin e trotuarit dhe do të vazhdojë me shtrimin e rrugës. Edhe pak ditë na ndajnë deri në përfundimin me sukses të këtij investimi.
[lsvr_gallery images=”4234,4235,4236,4237,4238″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook