Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: rehabilitimi i rrjetit ujites

Ripërtëritje e bujqësisë

Projekti i financuar nga Banka Botërore “Rehabilitimi i rrjetit ujitës”, përfshin zonat: Roskovec, Kuman, Zharrëz, Portëz dhe Sheq, me një gjatësi prej 23 km në total.
Punimet për veshjen trapezoidale me beton të rrjetit ujitës janë drejt përfundimit.
Standard dhe cilësi e garantuar!
[lsvr_gallery images=”5879,5880,5881,5882″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Rehabilitimi i rrjetit ujitës

Pas veshjes trapezoidale me beton të rrjetit ujitës, po punohet për devijimin e shkarkuesit të Rezervuarit të Kurjanit. Pjesë kjo e projektit “ Rehabilitimi i rrjetit ujitës” mbështetur nga Qeveria Shqiptare dhe financim nga Banka Botërore. Devijimi bëhet për të mos pasur mbushje me inerte dhe bllokim në grykën e Rezervuarit.
[lsvr_gallery images=”5799,5800,5801,5802,5803,5804″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook