Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: mbledhje Këshillit Bashkiak

MBLEDHJE KESHILLIT BASHKIAK

Dje më datë 20.02.2017 u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkiak për vitin 2017. Në rendin e ditës ishin këto probleme:
1.Miratimi i Ndihmave Ekonomike për muajin Janar, Shkurt 2017
2.Miratimin për kryerjen e Partneritetit Publik Privat (PPP)
3.Dhënien e ndihmës financiare pronarëve të objekteve të dëmtuara, për shkaqe natyrore, në njësinë administrative Kuman.
4.Dhënien e ndihmës financiare në mënyrë të barabartë pronarëve të objekteve të dëmtuara, të shkaktuara nga veprimtaria njerëzore, në fshatin Marinëz.
5.Projekt- ndërtim i Lapidarit të Dëshmorëve të luftës, Suk 1.
6.Projekt- ndërtimi i Lapidarit në fshatin Vlosh.
7.Miratimin e ndryshimeve në Buxhetin e Bashkisë për vitin 2017.
Për këto e disa probleme shtesë të tjera që u trajtuan në mbledhje të Këshillit Bashkiak u dhanë shpjegime nga stafi drejtues i bashkisë. Në fund u morën vendimet përkatëse.
[lsvr_gallery images=”4225,4226,4227,4228,4229,4230″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

MBLEDHJA E FUNDIT E KESHILLIT BASHKIAK

Dje më datë 21.12.2016 u zhvillua mbledhja e fundit e Këshillit Bashkiak për vitin 2016. Në këtë mbledhje mori pjesë edhe kryetarja e Bashkisë zj. Majlinda BUFI. Në rendin e ditës ishin këto probleme:
1. Miratimi i ndihmave ekonomike për muajin dhjetor 2016
2. Miratimin e Paketës Fiskale për vitin 2017
3. Miratimin e Buxhetit të Bashkisë për vitin 2017
4. Ndërtimin e një objekti banimi model në raste të emergjencës cilive
5. Projekti zhvillimor i qendrës së fshatit Luar dhe rikonstruksioni i plotë i rrugës Kuman- Luar- Vidhisht.

Për këto e probleme të tjera që u trajtuan në mbledhje të Këshillit Bashkiak u dhanë shpjegime nga stafi drejtues i bashkisë dhe nga vetë kryetarja znj.Majlinda BUFI. Në fund u morën vendimet përkatëse.
[lsvr_gallery images=”3917,3918,3919,3920,3921,3922″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]
Facebook
Facebook