Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: kanali vadites

PUNIMET NUK NDALOJNE

Një punë intesive, e nisur qysh një vit më parë dhe nuk është ndalur në asnjë moment.Eshtë drejt përfundimit hapja e kanalit vaditës V3 me gjatësi 1.9 km, në Njësinë Administrative Strum, fshati Suk 1.
[lsvr_gallery images=”3455,3456,3457,3458″ items_per_row=”2″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook