Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Shkruaji Kryetarit

[lsvr_team_member portrait=”389″ name=”Majlinda Bufi” role=”Kryetar Bashkie” social_icons=”fa fa-facebook,https://www.facebook.com/Majlinda-Bufi-Faqja-Zyrtare-257505941057197/”]Mund të më pyesni cdo pyetje që keni dhe do ju kthej përgjigje brenda 48 orësh.[/lsvr_team_member][contact-form-7 id=”388″]
Facebook
Facebook