Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Sapuni Artizanal Roskoveci

Biznes: “Sapuni Artizanal Roskovec”

Adresa : Punishtja e prodhimit të sapunit në qendër Vidhisht, Njësia Administrative Kuman,Roskovec

Kontakt : 0697765204

Produkti që tregton : 18 gra të vetëpunësuara dhe të trajnuara nga një projekt përgatisin sapun dhe shampo artizanale hand-made me mbetje të vajit te ullirit dhe bimë aromatike të zonës. Këta sapun janë hidratues te shëndetshëm dhe kurativ për lëkurë të thatë dhe të dëmtuar.

                                                                                          Eksperienca në treg : Që nga viti 2018

Facebook
Facebook