Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rinaldi SHPK

Biznes: “Rinaldi sh.p.k dhe PiK Industry”

Adresa : Velmish, Njësia Administrative Strum, Bashkia Roskovec

Addresa në Lushnje: Autostrada Lu-Fr  Km-1, 9002  Lushnje,  Albania.

Kontakt : Rrapi Hazizi  0692626322, Office:  +355  67 200 2530, Mobile: +355  67 204 1144, Mobile: +39 328 66 88 027

Produkti që tregton : Subjekti  “Rinaldi” sh.p.k dhe PiK Industry prodhon, grumbullon, importon dhe eksporton të gjitha llojet e fruta-perimeve dhe produkteteve bujqësore në Ballkan dhe Bashkimin Evropian. Produktet e ofruara janë  të cilësisë maksimale dhe të mirë-kontrolluara  sipas standartit evropian.

Eksperienca në treg : Që nga 2009 – Në Roskovec dhe në qytetin e Lushnjes,

Facebook
Facebook