SHTYRJE AFATI – MBREMJA GALA

Lajmërim shtyrje e afatit të votimit deri në datën 16 dhjetor 2016
Të nderuar qytetarë të Roskovecit keni mundësi që deri në datën 16 dhjetor 2016 ora 10.00 paradite të hidhni votën tuaj.
Ju lutem zgjidhni më të mirin apo më të mirën kjo i shërben komunitetit, fëmijëve tuaj që në të ardhmen të zgjedhin modele pozitive.

NJOFTIM PUBLIK

Njoftohen të gjithë qytetarët e Bashkisë Roskovec se ditën e premte , ora 13:00, në Pallatin e Kulturës Roskovec, do të zhvillohet degjesë dhe konsultim publik për prezantimin e planit të investimeve dhe të paketës fiskale të Bashkisë Roskovec, për vitin 2017.
Lutemi për pjesëmarrjen tuaj!
Bashkia Roskovec , ka detyrimin të marrë në konsideratë idetë dhe mendimet tuaja për zhvillimin e qytetit tonë.

Ju falenderojmë për bashkëpunimin!

Unë zgjedh të jetoj pa dhunë

Më datë, 25.11.2016, ora 13:30, në ambientet e Pallatit të Kulturës, organizohet takim sensibilizues kundër dhunës ndaj gruas, nën sloganin “ Unë zgjedh të jetoj pa dhunë”. Ky aktivitet organizohet nga Bashkia Roskovec dhe Organizata “ Gruaja, Komuniteti,Mjedisi”. Le të bashkohemi për një shoqëri më të mirë pa dhunë!
Ju ftojmë të gjithë të bëheni pjesë!

MBLEDHJE KESHILLIT BASHKIAK

Ju njoftojmë se ditën e Premte, datë 25.11.2016 ora 15:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak, janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!