MBLEDHJE KESHILLIT BASHKIAK

Ju njoftojmë se ditën e Premte, datë 24.03.2017 ora 15:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!

Njoftim

Njoftohen të gjithë ish-naftëtarët dhe naftëtarët e bashkisë Roskovec , se ditën e premte ora 14:00, në sallën e Pallatit të Kulturës, do të organizohet një takim për të dhënë shpjegimet e duhura si dhe më tepër informacion rreth “ Statusit të Naftëtarit”. Të pranishëm do të jenë Kryetarja e bashkisë znj. Majlinda Bufi, Drejtori Rajonal i Sigurimeve Shoqërore Fier z. Andius Olldashi si dhe Drejtori i Albpetrol z. Endri Puka.
Jeni të gjithë të mirëpritur të bëheni pjesë e këtij takimi.

FTESE PER PJESEMARRJE

Te rinjtë e Roskovecit!
Jeni nxënës 13-18 vjeç?
Doni të jeni më të përfshirë në komunitet?
Të praktikuarit e anglishtes është argëtuese për ju?
Në qoftë se e gjeni veten tek të treja këto pika, ejani nesër prej orës 14:30-16:00 pranë Qendrës Kulturore (ish-Kinemaja) Roskovec.
Pjesëmarrësit do te nisin me përcaktimin e qëllimeve dhe objektivave,të gjithë sëbashku,janë të mirëpritura te gjitha idet( sa me shumë të jetë e mundur). Të përmirësojmë komunitetit tonë, të hartojmë projekte si vullnetar,të zhvillojmë aftësitë tona në lidership dhe të përmirësojm të shprehurit në gjuhën angleze!
Mos harroni! Nesër në orën 2:30 tek Qendra Kulturore! Urojmë të gjejmë shumë prej jush atje!
” Ne nuk mund të ndërtojmë të ardhmen për të rinjt tanë- por ne mund të edukojmë te rinjt tanë per të ardhmen! – Presidenti i Amerikës Franklin D. Roosevelt

MBLEDHJE KESHILLIT BASHKIAK

Ju njoftojmë se ditën e Hënë, datë 20.02.2017 ora 15:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!

MBLEDHJE KESHILLIT BASHKIAK

Ju njoftojmë se ditën e Mërkurë, datë 25.01.2017 ora 15:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit Bashkiak janë të hapura dhe të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë!