Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kthim pergjigje per verikifikim e ligjshmerise se vendimit nr.71 dhe 72 te Keshillit te Bashkise Roskovec,te miratuara ne mbledhjen e dates 23.08.2021

Facebook
Facebook