Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Flamur & Teuta Pirra

Biznes: Fabrikë vaji  ulliri “Flamur & Teuta Pirra

Adresa : Luar, Njësia Administrative  Kuman, Bashkia Roskovec

Kontakt : Flamur & Teuta Pirra  0695334963

Produkti që tregton : Flamur dhe Teuta Pirra, partner në jetë dhe biznes, kanë ngritur një nga fabrikat më të rëndësishme të vajit të ullirit në fshatin Luar .  Në këtë fabrike prodhohen dhe eksportohet vaj ulliri, me cilësinë  extra Virgin e dhe Virgin nën logon “Luari extra virgin olive oil”.

Eksperienca në treg : Që nga viti 2015

 

Facebook
Facebook