Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Fabrikë Vaji Italiane Alim Hoxha

Biznes: “Fabrikë Vaji Italiane “Alim Hoxha” Kurjan”

Adresa : Kurjan, Bashkia Roskovec

Kontakt : Alim Hoxha 0696257851

Produkti që tregton : Fabrikë Vaji Italiane “Alim Hoxha me vendodhje në Kurjan prodhon dhe eksportohen vaj ulliri extra të virgjër dhe 100% bio. Me një eksperiencë shumë vjecare kjo fabrikë është një nga më të rëndësishmë në zonën tonë.

Eksperienca në treg :

Facebook
Facebook