Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

“Box Industry” and “Hatia Group”

Biznes: Box Industry & Hatia Group

Adresa : Suk 1, Njësia Administrative Strum, Bashkia Roskovec

Kontakt: Saimon Hatia 067 207 6457

Produkti që tregton : Box Industry dhe  Hatia Group janë 2 (dy)  kompani të cilat në bashkëpunim me njëra tjetrën operojnë në fushën e prodhimit dhe grumbullimit të perimeve në zonën e Roskovecit por dhe më gjerë. “Box Industry” është  një kompani që operon prej 7 (shtatë)  vitesh në treg me prodhimin e arkave të kartonit,për fruta perime dhe  suporton 70% të tregut me arka kartoni.

Eksperienca në treg : 2005

Web : https://hatiagroup.com.al/

Facebook
Facebook