Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

AM FRUIT Sokol Hoxha

Biznes: AM FRUIT EXPORT “Sokol Hoxha

Adresa : Suk 1, Bashkia Roskovec

Kontakt : 0683876753

Produkti që tregton : Sokol Hoxha është biznesi më i ri i grumbullimit të fruta-perimeve në Bashkinë e Roskovecit. Prej shumë vitesh eksperience si prodhues perimesh të ndryshme tashmë ka ndërtuar një pikë grumbullimi Import-eksport për të gjitha llojet e fruta-perimeve me standarte bashkëkohore duke përdorur dhe panelet diellore për dhomat frigoriferike .

 

Facebook
Facebook