Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Month: May 2024

NJOFTIM: Datë 22 Maj 2024, Ora 11:00 Takim informues/trajnues me bizneset për dhënjen e SUBGRANDEVE TE VOGLA, BASHKIA ROSKOVEC

Ditën e mërkurë  më datë  22 Maj 2024,ora 11:00, pranë Bashkisë do të zhvillohet një takim informues/trajnues me bizneset e interesuara të cilat dëshirojnë të aplikojnë për dhënjen e Subgrandeve të vogla, në kuadër të projektit:
”Rivitalizimi i Shkollës Qendër Komunitare në Kurjan për një akses më të mirë në zhvillim social dhe ekonomik për të rinjtë dhe grupet e pafavorizuara”Financuar nga Bashkimi Europian.
Thirrje për grante të vogla
Klikoni këtu për Agjenden e Takimit : 

THIRRJA PËR DHËNJEN E SUBGRANDEVE TË VOGLA BASHKIA ROSKOVEC

SUB NËNGRANT SIPAS PROJEKTIT “Rivitalizimi i Shkollës Qendër Komunitare në Kurjan për një akses më të mirë në zhvillim social dhe ekonomik për të rinjtë dhe grupet e pafavorizuara”.

 Ky dokument ka të bëjë me thirrjen për propozimin e Subgrantit në kuadër të projektit “Rivitalizimi i Shkollës Qendër Komunitare në Kurjan për një akses më të mirë në zhvillimin social dhe ekonomik për të rinjtë dhe grupet e pafavorizuara”- financuar nga Bashkimi Evropian, i cili zbatohet nga Bashkia Roskovec dhe SCiDEV, që ofron një mundësi për financim: 11 subgrante të ofruara gjithsej (2 subgrante për renovimin dhe promovimin e bujtinave, 1 subgrant për produkte artizanale dhe  punime me dorë, 8 subgrante për parukeri/berber, sallon bukurie estetike/manikyr/pedikyr, marketing agroturizmi, asistencë për zyra, marketing dixhital). Këto udhëzime ofrojnë informacion në lidhje me ‘thirrjen e nën-granteve duke përfshirë kriteret e pranueshmërisë, procesin e dorëzimit të aplikimit, procesin e vlerësimit si dhe informacione të përgjithshme rreth projektit.

Aplikantët duhet të kenë lexuar këto udhëzime përpara se të aplikojnë për të siguruar respektimin e rregullave dhe kritereve të subgranteve.

Udhëzuesi dhe Formatet  e Aplikimit 

Udhëzues për Aplikantët e Granteve të Vogla

Formulari i Aplikimit Për Subgrantin

Formulari i Vetëdeklarimi për Subgrantin

Formati i Planit të Biznesit

Format i buxhetit për thirrjen Subgrante

Guidelines for Small Grant Applicants

Application Form for the Subgrant

Declaration of Applicant

Format-Business Plan

Format-Project Budget Plan 

 

 

Per te aksesusr dokumentat ne formatin word kontaktoni:

esterina.plaka@bashkiaroskovec.gov.al

 

 

 

Facebook
Facebook