Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

VENDIM PER FALJEN E TAKSES SE TOKES, TARIFES SE MIREMBAJTJES TE INFRANSTRUKTURES SE UJITJES DHE KULLIMIT SI DHE TARIFES SE UJITJES PER VITIN 2023 FERMERVE QE U DEMTUAN SERA T NGA FATKEQSIA NATYRORE E DATES 17.12.2022

Facebook
Facebook