Si  mund të mbërrihet në Roskovec?

Vendndodhja e Roskovecit në lidhje me portet,  aeroportet dhe pikat turistike.

  • Vlorë – 53 km
  • Durrës- 88 km
  • Tiranë- 119 km
  • Berat- 31 km
  • Apolloni -23 km
  • Bylys -40 km
  • Ardënicë- 28 km

Numrat e emergjencës

  • Police 129
  • Zjarrëfikëset 128
  • Emergjencat 127

 

 

 

 

hacklink al hack forum crack forum php shell indir siber güvenlik blog deneme bonusu