Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: Gjelbërimi

SEKTORI I GJELBËRIMIT DHE PASTRIMIT NË VEPRIM

Sektori i gjelbërimit vazhdon me intensitet punën e nisur muaj më parë. Parcelat e mbjella tani kanë nevojë për pastrim, ujitje dhe korrjen e barit. Edhe në rrugë e trotuare po punohet për pastrimin e tyre.
Fotoreportazhi i radhës sjell pamje nga ky sektor.
[lsvr_gallery images=”1088,1089,1090,1091,1092,1093,1094,1095,1096″ items_per_row=”5″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook