Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Subjekti Nertil Cepele

 

Biznes: Vegetables “Nertil Çepele

Adresa : Suk 2, Njësia Administrative Strum, Bashkia Roskovec

Produkti që tregton : Subjekti “Nertil Çepele” kultivon një sipërfaqe prej 1 dynym sera të mbjellë  me domate dhe 2,5 dynym të mbjellë me trangull e spec të kuq.

Eksperienca në treg : 2015

 

Facebook
Facebook