Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/bashkiar/public_html/wp-content/plugins/js_composer-bk/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Shërbime Publike - Bashkia Roskovec

Shërbimet në Bashkinë Roskovec

-Planifikimi I Territorit

 1. Informim në lidhje me zhvillimin e pronës sipas PPV apo PDV;
 2. Hartimi I PDV-ve (Bashki ose privat);
 3. Hartime gentplan I azhorniuar I pronës (për leje zhvillimi, për deklarime paraprake);
 4. Konfirmimpër vijen kufizuese të Bashkisë Roskovec;
 5. Leje ndërtimi;
 6. Rishikim I kushteve të lejes së ndërtimit;
 7. Shtyrja e afatit të lejes së ndërtimit;
 8. Llogaritje e taksës së ndikimit ne infrastrukturës
 9. Konfirmim I lejes së ndërtimit;
 10. Konfirmim I akt-kontrolleve të objektevetë miratuame leje ndërtimi;
 11. Aktet e kontrollit të fazave të ndërtimit;
 12. Shqyrtim I proçedurës së kalimit në pronësi të pasurive të paluajtëshme të ndërtuara deri në 10.08.1991;
 13. Deklaratë për kryerje punimes;
 14. Autorizim per kryerje punime ndertimi

Tokat bujqesore

 1. Pajisje me vërtetim mbi përcaktimin e kategorisë së tokës bujqësore;
 2. Pajisje me vërtetim që ka qënë anetar I ish-kooperativave/ ish ndermarjeve bujqesore bujësore deri në 01 gusht 1991;
 3. Pajisje me me vërtetim të tokës në pronësi/përdorim;
 4. Pajisje me vërtetim për ushtrim aktiviteti bujqësor dhe blektoral;
 5. Pajisje me aktin e marrjes së tokës në pronësi;
 6. Pajisje me vërtetim për pagesën e taksës për tokën bujqësore dhe ndërtesën;
 7. Dërgim dokumentacioni mbi studimin dhe përcaktimin e kategorisë së tokës;
 8. Pajisje me deklaratë kufitarësh;
 9. Pajisje me vërtetim që është furnizuar me tokë (për efekt dalje jasht kufiri);
 10. Pajisje me vërtetim që nuk është furnizuar me tokë bujqësore;
 11. Pajisje me akt shitje;
 12. Pajije me vërtetim për arkëtim akt-shitje;
 13. Dërgim dokumentacioni për regjistrimfillestar të tokës bujqësore;
 14. Dërgim dokumentacioni për regjistrim fillestar tokë troje;

Prona

 1. Pajisje me konfirmim Kufizim pronë private me pronë shtetërore;
 2. Pajisje me vërtetim trajtim me tokën (arë) sipas ligjit nr.7501;
 3. Pajisje me konfirmim për pronat e Bashkisë;

Taksat dhe tarifat vendore

 1. Përfitim regjistrimi subjekti në zyrën e taksave dhe tarifave vendore;
 2. Pajisje me vërtetim të pagesës për taksat dhe tarifave vendore;
 3. Përfitim reduktimi të taksës familjare;
 4. Përfitim përjashtimi nga taksa e pastrimit dhe pagesat UKT (pensionist/invalid);
 5. Pajisje me njoftim vlersimi tarifor;

Strehimi

 1. Përfitim nga programet e strehimit social;
 2. Pajisje me vërtetim si I pastrehe;

Shërbimi Social

 1. Përfitim bursë studimi brenda vendit;
 2. Përfitim ndihmë ekonomike;
 3. Përfitim pagese për paraplegjik dhe tretraplegjikë;
 4. Përfitim pagese për verbëri;
 5. Përfitim pagese për shtesë invaliditeti;
 6. Përfitim pagese për aftësi të ndryshme;
 7. Përfitim ndihme ekonomike për shërbim kujdestarie për të mitur;
 8. Pajisje me vërtetim të të ardhurave ekonomike;

Shërbimi publik i varrimit

 1. Pajisje me leje varrimi;
 2. Pajisje me leje zhvarrimi;

Ushqimi dhe Veterinaria

 1. Pajisje me çertifiaktë shëndetësore veterinare për gjedhët;
 2. Pajisje me çertifikatë shëndetësore veterinare për bagëtitë e imta;
 3. Pajisje me èertifikatë shëndetësore veterinare të nënprodukteve të mishit;
 4. Pajisje me çertifikatë shëndetësore veterinare të nënprodukteve të qumsjit;

Emergjenca Civile

 1. Përfitim ndihme financiare në rast fatkeqësie natyrore;

Arkiva

1.Pajisje me fotokopje dokumenti arkivor;

Gjëndja Civile

 1. Çerftifikatë për lidhje martese midis dy shtetasve shqipëtar;
 2. Çerftifikatë lidhje martese midis një shtetasi shqipëtar dhe një shtetasi të huaj;
 3. Çertifikatë akt-martese dhe akt-lindje për jashtë shtetit;
 4. Pajisje me proçesverbal për njohje atësie;
 5. Pajisje me proçesverbal për bashkim familjarë;
 6. Pajisje me proçesverbal për veçim familjar;
 7. Rregjistrim lindje
 8. Rregjistrim I të vdekurve;
 9. Çertifikatë Personale;
 10. Çertifikatë familjare;
 11. Çertifikatë martes;
 12. Pajisje me vërtetim banimi;

 

Download (PDF, Unknown)

Download (PDF, Unknown)

escort adana escort adıyaman escort afyon escort ağrı escort aksaray escort amasya escort ankara escort antalya escort ardahan escort artvin escort aydın escort balıkesir escort bartın escort batman escort bayburt escort bilecik escort bingöl escort bitlis escort bolu escort burdur escort bursa escort çanakkale escort çankırı escort çorum escort denizli escort diyarbakır escort düzce escort edirne escort elazığ escort erzincan escort erzurum escort eskişehir escort gaziantep escort giresun escort gümüşhane escort hakkari escort hatay escort ığdır escort ısparta escort istanbul escort izmir escort izmit escort kahramanmaraş escort karabük escort karaman escort kars escort kastamonu escort kayseri escort kilis escort kırıkkale escort kırklareli escort kırşehir escort kocaeli escort konya escort kütahya escort malatya escort manisa escort mardin escort mersin escort muğla escort muş escort nevşehir escort niğde escort ordu escort osmaniye escort rize escort sakarya escort samsun escort şanlıurfa escort siirt escort sinop escort şırnak escort sivas escort tekirdağ escort tokat escort trabzon escort tunceli escort uşak escort van escort yalova escort yozgat escort zonguldak escort