Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

DHURO GJAK -SHPËTO NJË JETË

Qendra Shëndetësore Strum njofton se ditën e enjte datë 29 shtator 2016 duke filluar nga ora 9.oo do të organizohet dhurimi vullnetar i gjakut. Mjekët dhe pajisjet përkatëse do të instalohen në shkollën “7 Dëshmorët” Strum nën mbikqyrjen e mjekes Besa Hyka dhe specialistëve të tjerë.
Ejani dhe bashkohuni nismës “Dhuro gjak- shpëto një jetë”.

14484899_1683031318682519_8774771829548517949_n

Facebook
Facebook