Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Fabrika Sokol Plepi

 

Biznes: Fabrik Reciklimi “Sokol Plepi

Adresa : Kuman, Roskovec

Produkti që tregton : Fabrika “Sokol Plepi” është i vetmi biznes në zonën e Roskovecit e më gjerë  që merret me  riciklimin e mbetjeve plastike në prodhim dhe shitje të vazove plastikë për fidanë duke i ardhur në ndihmë edhe fermerëve të zonës.

 

 

Facebook
Facebook