Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

AGRO K&D

Biznes: “AGRO K&D”

Adresa : Suk 1, Njësia Administrative Strum, Bashkia Roskovec

Kontakt :  Mikel Hoxha 0693418335 ,  Daniel Hoxha 0693418336

Produkti që tregton : Subjekti “ AGRO K&D” ka në fokus tregtimin dhe prodhimin e fidaneve dhe farave të ndryshme brenda dhe jashtë vendit.

Në një sipërfaqe totale prej 1 hektar sera prodhojnë  afro 6 milionë fidane të të gjitha llojeve të perimeve të përshatshme për kultivim në fusha të hapura dhe në sera.

Eksperienca në treg : Që nga viti 2010

Facebook
Facebook