Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Urim i Kryetares së Bashkisë

Kryetarja e Bashkisë Roskovec, zj. Majlinda BUFI uroj gjithë besimtarët ortodoks:

GËZUAR FESTËN E PASHKËVE, GËZIM E LUMTURI NË FAMILJET TUAJA, PAQE DHE HARMONI NË JETËN E PËRDITSHME.

[lsvr_gallery images=”1221″ items_per_row=”1″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

 

Facebook
Facebook